یاشار ناظر عدل، مدیرعامل شرکت دانشبنیان ایفا صنعت غرب، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دنیای اقتصاد در حاشیه مراسم روز صنعت و معدن به مشکلات جدی بخش خصوصی در حوزه تولید پرداخت.
🔹 قطع برق و خسارت به صنایع
وی اظهار داشت: «کسانی که برق صنایع را قطع میکنند، هیچگونه خسارتی به بخش خصوصی نمیپردازند و این تولیدکنندگان هستند که باید بهتنهایی تاوان کمبود برق را بپردازند.»
🔹 ناترازی ارزی و چالشهای تامین مالی
ناظر عدل با اشاره به چالشهای دیگر بخش خصوصی گفت: «ناترازی ارزی یکی از مشکلات اصلی این بخش است. علاوه بر آن، بانکها نیز همکاری لازم در حوزه تأمین مالی را ندارند و این موضوع فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان وارد کرده است.»
شرکت دانشبنیان ایفا صنعت غرب، یکی از پیشگامان تولید تجهیزات هوشمند در حوزه مدیریت منابع، همواره در تلاش است تا با غلبه بر چالشهای موجود، مسیر توسعه صنعتی کشور را هموار کند.
قطع برق صنایع، ناترازی ارزی، ایفا صنعت غرب، صنعت و معدن، بخش خصوصی، تامین مالی، چالش تولید
تعداد بازدید: 18